Vogelvoederhuis Chair - metaal

Vogelvoederhuis Chair - metaal


Prijs:
37,50
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
5708127253815
B2B:
Artikelomschrijving:
Met dit moderne vogelvoederhuis heeft u een stijlvolle accessoire in de tuin én helpt u de vogels de...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Vogelvoederhuis Chair - metaal

Met dit moderne vogelvoederhuis heeft u een stijlvolle accessoire in de tuin én helpt u de vogels de koude maanden door. Het voederhuisje heeft zijn naam te danken aan de bijzondere vorm, hij heeft namelijk iets weg van de vorm van een moderne stoel. Het voederhuis is gemaakt van gepoedercoat  zwart metaal en is hierdoor weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Het voederhuis is door de open zijkanten gemakkelijk te vullen, ook kunt u hierdoor de vogels altijd goed in de gaten houden. Met een voederhuis lokt u (kleine) vogels naar uw tuin waardoor er meer leven en gezelligheid ontstaat.

Het is belangrijk dat u een voederhuisje op grote afstand van de grond plaatst, bijvoorbeeld door hem op te hangen aan een veranda of een boom. Zo worden de vogels geen prooi van roofdieren en voelen zij zich meer op hun gemak. Het voederhuis is 19 bij 23 centimeter groot en heeft een hoogte van 19 centimeter. Met dit compacte formaat is er altijd een geschikte plaats voor het vogelvoederhuis Chair metaal te vinden!

Specificaties

  • Afmetingen: 19 x 23 x 19 cm
  • Materiaal: Gepoedercoat metaal
  • Kleur: Zwart
Gerelateerde artikelen
>