Landhaus Vogelvoederhuisje - lime groen

Landhaus Vogelvoederhuisje - lime groen


Prijs:
22,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
EAN:
4009049377759
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Landhaus Vogelvoederhuisje - lime groen

Met het Landhaus vogel voederhuisje lime heeft u een kleurrijke, gezellige accessoire in uw tuin! Het voederhuisje kan in het najaar en in de winter gebruikt worden om vogels bij te voeren, en in de zomer als vogelbadje. Het multifunctionele voederhuisje is op verschillende manieren te bevestigen waardoor u vele mogelijkheden heeft. Zo kunt u het voederhuisje tegen de muur bevestigen, of ophangen aan een tak of ophanghaak middels de stevige ophanglus. Verder kunt u het voederhuisje ook op een houder of aan de balkonreling bevestigen met de los verkrijgbare houders.

Het voederhuisje is perfect voor kleine zangvogels en is ontworpen in samenwerking met de echte vogelkenners. Het voederhuisje is robuust en weersbestendig, lichtgewicht, makkelijk schoon te maken en 100% recyclebaar. Het voederhuisje kan het gehele jaar rond buiten hangen en gaat een lange tijd mee, daarbij is het voederhuisje ook veilig voor het milieu doordat ze BPA vrij zijn.

Dit hippe voederhuisje is een echte blikvanger in iedere tuin waarmee u uw tuinvogels in de zomer én winter kunt voorzien van voedsel of een fijne verkoeling.

Specificaties

  • Afmetingen: 15x14x21 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Lime
  • Gewicht: 0,5 kg
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden
  • Verschillende bevestigingsmogelijkheden
Video
Gerelateerde artikelen
>