Klarna Factuur - Betaal binnen 14 dagen

Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten

Achteraf betalen met Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op:
vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Stapsgewijs betalen met Klarna Factuur!

 • Bestel en betaal via Klarna Factuur
 • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk is.
 • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt per post of per e-mail uw factuur.
 • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
 • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
 • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

 

Klarna Account - Betaal in termijnen

Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten

de betaalmethode waarbij u zelf bepaalt hoeveel u per maand betaalt! Maar Klarna Account is veel meer dan dat. Zo krijgt u eerst de aankopen thuis gestuurd en hoeft u daarna pas te betalen. Bovendien worden al uw aankopen gecombineerd op één overzichtelijke factuur. Dit geldt natuurlijk voor alle webwinkels waar u winkelt met uw Klarna Account. U krijgt dus slechts één factuur, ongeacht het aantal aankopen.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Stapsgewijs betalen met Klarna Account!

 • U krijgt altijd de aankopen voordat u betaalt
 • U betaalt ten minste € 6,95 per maand of 1/24 deel van het totale bedrag
 • U hoeft geen bankrekening- of creditcardnummer in te vullen
 • Al uw aankopen worden verzameld op één maandelijks overzicht
 • U betaalt alleen een maandelijkse kostenvergoeding ('Administratiekosten') van € 1,95 wanneer u krediet hebt openstaan bij Klarna Account.
 • U kunt de (gehele) schuld op elk moment aflossen zonder extra kosten
 • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

De effectieve rente op jaarbasis bedraagt 15,00 %. De jaarlijkse kosten (inclusief Administratiekosten) vallen hoger uit. Raadpleeg onze kredietprospectus voor een volledig overzicht van het product. Het afleveradres, woonadres en factuuradres moeten één en dezelfde zijn en in Nederland liggen. Het saldo is verschuldigd vanaf de ontvangst van de factuur. Klarna AB maakt een evaluatie op basis van de door de consument verstrekte informatie en, indien gerechtvaardigd, wordt deze informatie met andere bedrijven en kredietagentschappen uitgewisseld. Als de kredietwaardigheid van de consument niet gegarandeerd kan worden, heeft Klarna AB het recht de betaling door de klant via Klarna Account te weigeren, en zal verwezen worden naar alternatieve betaalmogelijkheden.

Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en zullen niet voor marketingdoeleinden aan derden verstrekt worden. De algemene voorwaarden van Klarna Account en ons Privacy Statement vindt u op onze website.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet vindt u hier

>