BiOrb zoutwater aquarium onderhoudskit

BiOrb zoutwater aquarium onderhoudskit


Prijs:
14,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
EAN:
0822728003015
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

BiOrb zoutwater aquarium onderhoudskit

Een zoutwater aquarium opzetten kan erg ingewikkeld zijn en brengt vaak hoge kosten met zich mee. Met de zoutwater onderhoudskit heeft BiOrb het houden van een zoutwater aquarium zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De BiOrb zoutwater onderhoudskit is de set die u nodig heeft om uw BiOrb zoutwater aquarium te onderhouden. Het onderhoud van een zoutwater aquarium gaat op een iets andere manier dan een zoetwater aquarium. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken wordt alles wat u nodig heeft voor het onderhoud in deze set geleverd.

De set bestaat uit een zeezout filter cartridge, hoge kwaliteit rif zout, water behandeling, een reinigingsdoek en een gebruikershandleiding. Het BiOrb filter is speciaal ontwikkeld voor een zoutwater aquarium (de standaard onderhoudskit kan dus niet gebruikt worden in een zoutwater aquarium).

Het BiOrb filter cartridge moet regelmatig worden vervangen om de waterkwaliteit optimaal te houden. De frequentie hiervan is afhankelijk van de grootte van uw aquarium en het aantal vissen dat in het aquarium leeft. In de handleiding van elk specifiek aquarium staat aangegeven wat de frequentie van onderhoud is. Let wel op: Het onderhoud van een zoutwateraquarium is veel technischer dan een zoetwateraquarium. Begin daarom alleen aan een zoutwateraquarium als u enige ervaring hierin heeft.

In onderstaande video wordt uitgewerkt hoe u het filtercartridge van een BiOrb aquarium kunt vervangen.

Specificaties

 • De onderhoudskit bestaat uit:
 • 1x Zoutwater BiOrb filter cartridge
 • 500 gram hoge kwaliteit rif zout
 • 1x Reinigingsdoek
 • 1 zakje waterbehandeling
   
 • Enkel geschikt voor zoutwater aquariums
 • Geschikt voor alle BiOrb aquariums met een inhoud van 30 liter of meer
   
Video
Gerelateerde artikelen
>