BiOrb aquarium verwarming met Powerpod

BiOrb aquarium verwarming met Powerpod


Prijs:
94,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
EAN:
0822728005279
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

BiOrb aquarium verwarming met Powerpod

Met deze BiOrb aquarium verwarming met Powerpod kunt u uw (BiOrb) aquarium op een zeer veilige manier verwarmen. Wat deze aquarium verwarming zo veilig maakt is dat het gedeelte dat in aanraking komt met het water wordt gevoed door 12volt in plaats van 230volt. Dit maakt de aquarium verwarming erg veilig in gebruik en hij zal automatisch uitschakelen wanneer hij uit het water wordt gehaald. Toch produceert de verwarming genoeg warmte waardoor uw aquarium opgewarmd kan worden en blijven.

De aquarium verwarming is ingesteld op een temperatuur van 24,5 °C en de ingebouwde sensor controleert de watertemperatuur 3000 keer per minuut. De verwarming geeft gedoseerd warmte af waardoor de temperatuur in uw aquarium altijd op peil blijft, daarnaast maakt dit de verwarming energiezuinig. De BiOrb aquarium verwarming kan onder de bodembedekking verwerkt worden zodat hij nooit uw aanzicht verstoord. De verwarming is gemaakt van polycarbonaat wat veel sterker is dan traditionele thermometers van glas. Hierdoor kunt u de verwarming gerust tussen uw decoratie plaatsen zonder bang te zijn dat u hem beschadigt.

De aquarium verwarming wordt geleverd inclusief Powerpod (adapter) waar tevens de bestaande luchtpomp en verlichting van BiOrb op kunnen worden aangesloten. Het gebruik van de Powerpod en de aquarium verwarming is zeer eenvoudig, u hoeft alleen de kabel in de adapter te steken en het verwarmingselement in het aquarium te leggen. De Powerpod is speciaal ontworpen voor BiOrb accessoires, de aquarium verwarming kan in ieder aquarium gebruikt worden.

Specificaties

  • Nauwkeurig tot 0,5 °C
  • Kabel lengte heater: 2,5 meter
  • Kabel lengte powerpod: 2 meter
  • Gewicht powerpod: 2 kg
  • Geschikt voor (BiOrb) aquariums tot 60 liter
Gerelateerde artikelen
>