BiOrb aquarium verlichting MCR Classic groot

BiOrb aquarium verlichting MCR Classic groot


Prijs:
99,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
EAN:
0822728007754
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

BiOrb aquarium verlichting MCR Classic groot

Met de BiOrb aquarium verlichting MCR kunt u uw aquarium prachtig verlichten. Met deze lichtunit kunt u uw aquarium in 16 verschillende kleuren verlichten, ook kunt u de helderheid van het licht aanpassen. Met de bijgeleverde afstandbediening kunt u de verlichting eenvoudig bedienen en ook is het mogelijk om de kleuren langzaam in elkaar te laten overlopen voor een ontspannen uitstraling.

Daarnaast kunt u met de aquarium verlichting MCR de natuurlijke dag en nacht cyclus nabootsen. De 'intelligent verlichting' stimuleert de hele dag de zonsopkomst, het daglicht, de zonsondergang en het blauwe maanlicht. Dit creëert een natuurlijke leefomgeving voor uw vissen. De cyclus is naar eigen wens in te stellen op 8 uur, 10 uur, 12 uur of 14 uur.

Wanneer u in het bezit bent van een BiOrb aquarium met LED verlichting kunt u de verlichting MCR aanpassen om wat afwisseling aan uw aquarium te geven. De BiOrb aquarium verlichting MCR Classic groot is geschikt voor BiOrb Life 30,45 en 60 en BiOrb Flow 15 en 30.

Specificaties

  • Lichttype: Multicolor
  • Geschikt voor:
  • BiOrb Life 30, 45 en 60
  • BiOrb Flow 15 en 30
Gerelateerde artikelen
>